Bezinning

 

Yoga

prijzenLichaamshoudingen aannemen waarbij je tevens op je ademhaling let. Concentratie, spanning en ontspanning zijn essentiële elementen. In deze cursus maakt u kennis met deze begrippen.

U kunt kiezen uit de rustigere variant zoals aangeboden wordt tijdens de Hatha Yogalessen; die meditatiever is, of kiezen uit de dynamische en actieve vorm van yoga zoals die wordt aangeboden tijdens de Power Yogalessen. Deze vorm is erg fysiek gericht vanwege zijn constante beweging.

In alle lessen wordt er gebruik gemaakt van ondersteunende therapieën zoals (rustgevende) muziek, aromatherapie en visuele aspecten zoals kleur- en beeldvisualisaties.

Aerial Yoga
Hatha-Yoga Flow
Hatha-Yoga 
Meditatie

Individuele consulten

Heeft u een behoefte aan een persoonlijk onderhoudt om dieper in te gaan op lichamelijke-, emotionele- en/of geestelijke aangelegenheden, dan kan dit dmv een individueel consult. Hier kunnen we dmv een gesprek en gerichte oefeningen
(yoga asana’s) dieper op uw vraag ingaan. Er is tevens de mogelijkheid om een Reiki handoplegging met/zonder voetmassage te nemen die voor diepe ontspanning zorgt.

Kosten per uur € 25,00.

Workshop studio Haler

Meer informatie? Of inschrijven? Neem contact op

Laat een bericht achter

Bezoek adres

(bij voorkeur na telefonische afspraak)
Lochterstraat 3, 6012 RD Haler

Pinxtenstraat 4 6012 RJ Haler

Bel

+31 (0) 495 55 27 20

Email 

Voor algemene informatie kunt u mailen naar:
info@www.ku-bez.nl